Ing. Tomáš Karlík

Finanční a pojišťovací analytik

Bc. Tomáš Karlík (* 21. června 1992) je člen KS Olomouckého kraje a MS Přerov. Hlavní důvody proč vstoupil do Pirátské strany pro něho jsou: Boj za transparentní hospodaření státu, omezení byrokracie, snaha o změnu protidrogové politiky a boj za zdravé životní prostředí.

Má vzdělání v oblasti dopravy, cestovního ruchu a logistiky. V současnosti student navazujícího magisterského studia na VŠ Logistiky v Přerově. V průběhu studií průběžně získává zkušenosti napříč různými obory buďto v ČR nebo v zahraničí. Vystupoval jako řešitel PARO projektu u Tovačova (2014,2015), ve kterém piráti a místní dobrovolníci přestavěli černou skládku na sportoviště, zaměřené na moto-cyklo sporty. Více zde: Přestavba černé skládky na sportoviště, pořádání prvních moto závodů.

Další činnost:

Organizátor dobrovolníků v rámci kampaně Ukliďme Svět, Ukliďme Česko v letech 2015, 2016, 2017 Spolupořadatel a účastník několika regionálních koncertů v rámci celorepublikové kampaně VyOsení - Hudby plný talíř, OSA ani halíř. Od prosince 2017 byl členem republikového výboru a 2. místopředsedou místního sdružení Přerov.

Další zájmy:

Cestování a poznávání nových míst, kultur, jazyků. Také se věnuje tvorbě videí ze svých cest, fotografování a hraní v kapele.

Tomáš Karlík

Pirátská strana