Jóga a zábavné odpoledne u Galerie Přerov

29. srpna 2022
Jóga a zábavné odpoledne u Galerie Přerov

Jóga s kandidátkou na primátorku🧘‍♀️, soutěže pro děti🤹, ale taky debaty s našimi kandidáty o našich vizích pro Přerov!🙏 Dorazte na zelenou plochu vedle Galerie Přerov a užijte si s námi příjemné odpoledne. Budeme se na vás těšit!😊

Odkaz na Facebookovou událost{:target='_blank'}

Další podobné články

Piráti na zastupitelstvu prosadili zpracování zadání pro pořízení studie nového přerovského skateparku

Přerov, 16.4.2024 - Přerovský skatepark je v havarijním stavu a od podzimu je oficiálně zavřený. Lidé ho však stále využívají. Na návrh pirátského zastupitele Vojtěcha Nezvala proto zastupitelstvo města Přerova na posledním zasedání schválilo zpracování zadání studie pro vybudování nového skateparku.

Úspěch Pirátů a opozice: Strojař zůstane městu. Konkrétní osud bude řešit zastupitelstvo

Přerov, 20. 11. 2023 - Strojař zůstane městu. Komise pro majetkové záležitosti a Komise pro rozvoj, investice, dopravu a bezpečnost minulý týden schválily tři varianty budoucnosti Strojaře a navrhly zastupitelstvu zrušit záměr prodeje. Varianty, které všechny zahrnují vznik dostupného bydlení v majetku města, budou blíže představeny na prosincovém zastupitelstvu. Osud Strojaře bude také řešit pracovní skupina se zástupci všech stran. Pirátům a opozici se tak díky tlaku skrze petici povedlo město přesvědčit, aby Strojař neprodávalo.

Piráti požadují odstoupení Michala Záchy ze všech veřejných funkcí v Přerově

Přerov, 14. 11. 2023 - Na základě dostupných informací ohledně pondělního zásahu NCOZ na krajském úřadě v Olomouci a na magistrátu v Přerově požadují Piráti odstoupení Michal Záchy z pozice uvolněného člena Rady města Přerova a pozice předsedy představenstva Vodovodů a Kanalizací Přerov. Pokud neodstoupí sám, navrhnou jeho odvolání.